На вниманието на „Закрила на детето“: Хайде, работете и малчугана спасете /видео+снимки/

На вниманието на „Закрила на детето“: Хайде, работете и малчугана спасете /видео+снимки/ Скандално видео с дете, което се вози неправилно в кола, се завъртя в социалните мрежи, видя BulNews.
Валтер Стаменов е качил кадри в една от катаджийските групи във фейсбук. На тях се вижда как малко дете се вози на кората на багажника на лек автомобил „Ауди“ с регистрационен номер ВР 7316 СН. Видеото е заснето край бензиностанция „Феникс Петрол“ /бившата „Аванти“. Колата се движи по бул. „Христо Ботев“ в посока изхода на града – към Монтана. От кадрите става ясно, че детето лежи върху кората, която служи за поставянето на багаж над багажника, а най-спокойно единият от родителите му пътува, давайки мигач да върти кръговото.
Според видеото, детето е момиченце на около 5-6 години. На тази възраст то би трябвало да се вози в столче на задната седалка на колата и закопчано с колан, а не като торба с картофи над багажника на колата. 
Веднага, след като бе качен, под поста на съвестния гражданин започнаха да валят десетки коментари. Някои от вземащите отношение се чудеха защо заснелият кадрите се бърка на „хората в работата“, други пък оставаха изненадани от безотговорното поведение на родителите на малчугана.
Сезираме дирекция „Закрила на детето“ във Враца да обърне внимание на случая и да вземе отношение по повод притеснителното видео, което остави в ступор целия град.

Видеото може да видите ТУК.
 
06.08.2024, 08:50 часа
6687 2
Коментари

така им трябвате, прости

07.08.2024, 07:23 часа
Цялото население е яко опростачено .Дори и тези с висше поне във Врачанско са супер тъпи и прости .

важното

06.08.2024, 20:31 часа
е , че ако стане нещо , другите ще са виновни , а не изродът , който шофира !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha