С дон Пабло никога не е скучно

С дон Пабло никога не е скучно За добро или за лошо, личността на Пабло Ескобар, един от най-големите наркобарони в историята, продължава да вълнува хората и до днес. Без да е нужно да бъде героизиран, което е далеч от здравия разум, колумбийският разпространител на дрога е вече част от световната поп култура.
Отличителен пример за това е “Наркос” - един от най-хитовите сериали на стрийминг платформата Netflix. Създаден от Крис Бранкато, Карло Бернард и Дъг Миро, сериалът проследява целия път на Ескобар от обикновен контрабандист до най-влиятелния за времето си наркобарон в свет . В главната роля по един внушителен начин влиза бразилският актьор Вагнер Моура, а участие взимат още имена като Педро Паскал, Бойд Холбрук, Дамиан Алказар и много други.
Предвид популярността на сериала, разработката Narcos на провайдъра NetEnt светкавично предизвика вълна от интерес. Това е слот игра, базирана върху едноименния сериал, която може да бъде намерена в сайта, рекламиран от Христо Стоичков. 
Но какво представлява играта по “Наркос” и какво могат да открият потребителите в нея?

Narcos - в света на Пабло Ескобар
Не е нужно много време, за да се ориентира потребителят къде е попаднал, озовавайки се в света на Narcos - слот играта на NetEnt. Атмосферата е добре позната - тази на Меделин, родния град на Пабло Ескобар. Играчите са приветствани от типична за южноамериканския континент музика, а сред символите в играта се разпознават герои от сериала - агентите Стив Мърфи и Хавиер Пеня, както и самия дон Пабло.
Риловете в играта са пет на брой, а редиците със символи - три. Дизайнът на играта е строго издържан в духа на продукцията, като дори бутонът “Завърти” е нарисуван като барабан на револвер.
Полицейската значка с надпис WILD е уайлд символът в играта. Той се появява на риловете както по време на основната игра, така и по време на безплатни завъртания. Може да замени всеки друг елемент в играта, но с изключение на скатерите и символа “Locked Up”.
Тук трябва да се отбележи, че налице е и един по-специален уайлд символ - “Walking Wild”. Това означава, че когато Уайлдът е част от успешна комбинация, той ще остане на екрана и хоризонтално ще се измества наляво с всяко следващо завъртане.
Функцията Drive-By също е интересна и прави Narcos още по-атрактивна. Този сегмент от играта може да бъде активиран във всеки един момент. Когато това се случи, някои от “скъпите” символи в заглавието ще се трансформират в уайлдове.
Разбира се, част от играта на NetEnt са и свободните игри. Такива потребителят получава в моментите, когато изтегли поне три Free Spins символа. И съответно, това се равнява на десет броя безплатни завъртания. 
Не на последно място, играчите следва да обърнат внимание и на функцията Locked Up, която предлага допълнителни изненади, когато три или повече такива символи (с Ескобар зад решетките) се появят на екрана, в една и съща редица.
Може да се заключи, че Narcos е едно добро предложение за всички почитатели на известния сериал на Netflix. Тук разработчикът NetEnt е успял да се придържа стриктно към продукцията, като част от играта са някои от добре известните герои в сериала. В същото време графиката и дизайнът впечатляват, а геймплеят е достатъчно разнообразен.
18.07.2024, 12:36 часа
2037 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha