Ивелин Михайлов измамил лидерката на „Величие” Албена Пекова с €84 000, тя живее в барака

Ивелин Михайлов измамил лидерката на „Величие” Албена Пекова с €84 000, тя живее в барака Официалната лидерка на партия „Величие” Албена Пекова е била измамена от „идеолога” Ивелин Михайлов с 84 000 евро, затова дамата в момента живее в барака с външен нужник, научи ексклузивно Narod.bg от депутат в 50-ото Народно събрание.
Само преди дни Пекова звъняла на случаен телефон на администрация в НС, за да пита кога ще се изплаща партийната субсидия.
Служителката ѝ обяснила какъв е редът, от кого зависи и какви формуляри се попълват. Тогава чисто по женски и емоционално Пекова споделила, че има жизнено важна нужда от парите, защото, преди три години била продала единствен имот за 84 000 евро, които „инвестирала” в село Неофит Рилски с обещание от Ивелин Михайлов за красива къща с 2 декара двор.
Оттогава, обаче, била принудена да живее в полусрутена барака с външен нужник. Служителката на парламента обяснила на Албена Пекова, че държавната партийна субсидия се изплаща всяко тримесечие и ако документите бъдат подадени в срок, би следвало в края на август- началото на септември да бъде изплатен първият транш – от около 200 000 лева.
02.07.2024, 11:18 часа
1769 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha