Костадин Костадинов: Виждаме бунт в ДПС, Пеевски е огромна заплаха за националната сигурност

Костадин Костадинов: Виждаме бунт в ДПС, Пеевски е огромна заплаха за националната сигурност Виждаме бунт в ДПС. Искам да призова хората, които не се поддават, да излязат и да кажат какво се е случило вчера в движението и какво се случва напоследък.
Това обобщи "Здравей, България" по "Нова телевизия" лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.
Последният случай, който беше със създаването на ДОСТ и когато Местан се скри в турското посолство, Доган успя да го смачка, но тогава той беше водеща фигура в ДПС, продължи той.
Погледнете устава на ДПС - има ли процедура един съпредседател да изключи друг? Не. В ДПС има много сериозен разлом, в който виждаме борба за власт между еничари и турци. Хората, които са създали тази партия, смятат, че в момента тя се превзема отвътре. Пеевски е огромна заплаха за националната сигурност, каза Костадинов.
Вчера показахме, че можем да обуздаем амбицията на ДПС. Ако тези политически партии, които защитаваха идеите си в кампанията, ги защитят и сега в парламента, ще имаме правителство, уверен е Костадинов. Той настоя, че партията му е търсена за правителство от другите в предишни парламенти и не е била в изолация.
Въпросът е на кого ще даде третият мандат президентът? Моето уважение към останалите, но единствената опозиционна партия, която не е била в управлението и седи стабилно, е "Възраждане", подчерта той.
04.07.2024, 10:43 часа
358 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha