Ефектът BulNews! Почистиха паркинга зад „Тракийската принцеса“ във Враца /снимки/

Ефектът BulNews! Почистиха паркинга зад „Тракийската принцеса“ във Враца /снимки/ Само ден, след критичната публикация на агенция BulNews, паркингът зад „Тракийската принцеса“ във Враца бе почистен, а гражданите вече могат спокойно да паркират своите автомобили. 
След края на ремонтните дейности паркингът бе оставен в безобразно състояние, установи репортерска проверка на медията ни.

Немарливост или неуважение?! Строителни отпадъци съсипаха паркинга зад „Тракийска принцеса“ във Враца, хората са възмутени /снимки/

Припомняме, че доскоро мястото се използваше за складиране на материали и техника, която работеше по реконструкцията на централната пешеходна зона в града. 
След приключването на ремонтните дейности в края на април, техниката бе изтеглена, но съседните площи останаха непочистени и опасни за използване от жителите на града. Реален бе рискът пешеходците и леките коли да попаднат на остри метални части.
Едва ден след публикация на агенция BulNews, отговорните институции предприеха адекватни действия и едно от малкото места за паркиране в центъра на Враца бе почистено, а настилката бе измита. 
Днес на мястото вече няма и помен от фирмения склад, в който бе превърнат паркинга, а живущите наоколо и клиентите на заведението се радват, че отново могат спокойно да използват мястото.
13.05.2020, 08:50 часа
3922 2
Коментари

Любомир Христов

13.05.2020, 19:55 часа
Булнюз май остана единствената медия във Враца, която работи в полза на обществото

джони

13.05.2020, 09:45 часа
Браво на Бузов, продължавай да ги буташ и ръчкаш тия от Общината това не са го видели въпреки, че си пият кафето всеки ден в Тракийската принцеса.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha