Атракция в Деня за безопасност на движението във Враца! Проверете какъв шофьор сте с учебен автомобил на “V drive“

Атракция в Деня за безопасност на движението във Враца! Проверете какъв шофьор сте с учебен автомобил на “V drive“ В Деня за безопасност на движението може да проверите във Враца какъв шофьор сте с учебен автомобил на “V drive“, научи агенция BulNews.
Събитието се организира съвместно с фондация „Димитър Бузов“.
Всяка година на 29 юни отбелязваме Националния ден за безопасност на движението по пътищата. Сега по инициатива на ръководствата на автошколата и фондацията в града под Околчица всеки желаещ ще може да провери какви са неговите умения зад волана и къде допуска грешки, когато шофира. По повод инициативата, от “V drive“ ще предоставят временно учебните си коли, които ще бъдат управлявани от хора с вече взети шофьорски книжки. 
Записалите се ще имат възможността да избират между лек автомобил с ръчни скорости и такъв с автоматични.
Заедно с шофьора ще има и инструктор, който ще отбелязва допусканите от водача грешки. Всеки един от ентусиастите ще разполага с 15 минути зад волана и ще кара по определен предварително маршрут.
След края на събитието ще стане ясно кой от упражнилите се е допуснал най-много грешки, докато е шофирал, като от автошкола “V drive“ ще му подарят курс за възстановяването на контролни точки. За всеки, взел участие в събитието, са подготвени различни награди – химикалка, чаша, ключодържател или запалка, които ще бъдат свързани тематично с Деня за безопасност на движението по пътищата.
Инициативата ще се проведе на 29 юни, от 10 часа, а колите ще тръгват от паркинга пред Митрополията край площад „Христо Ботев“ във Враца.
Единственото условие за записване е участниците да имат шофьорска книжка. Всеки, който иска да се включи в инициативата, трябва да заяви предварително желанието си на тел.: 0876 44 30 90, всеки делничен ден между 8 и 17 часа. В случай, че има ентусиасти, които решат да се включат в последния момент, може да го направят и директно на място в деня на събитието.
28.06.2024, 09:09 часа
3809 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha