Немарливост или неуважение?! Строителни отпадъци съсипаха паркинга зад „Тракийска принцеса“ във Враца, хората са възмутени /снимки/

Немарливост или неуважение?! Строителни отпадъци съсипаха паркинга зад „Тракийска принцеса“ във Враца, хората са възмутени /снимки/ Строителни отпадъци и опасни метални елементи са засипали паркинга зад кафене „Тракийска принцеса“ във Враца, установи проверка на агенция BulNews.
Доскоро той бе закрит за граждани и се използваше за складиране на материали и техника, която работеше по реконструкцията на централната пешеходна зона. Официално възловият обект се изпълняваше от обединение „ВМ ВРАЦА 2018“ ДЗЗД. Зад това име се крият фирми от орбитата на „Пътстрой“ от Монтана и Враца.
Проектът за обновяването на пешеходната зона бе на стойност 6 975 000 лв., част е от Инвестиционната програма на Община Враца и се финансира по ОП „Региони в растеж“ 2014-2020.
В края на април строителните работи приключиха и техниката беше изтеглена от обекта, но съседните площи останаха засипани от боклуци и на практика опасни за използване. В момента има реален риск пешеходците и леките коли да попаднат на остри метални части, които са разпилени по асфалта след превръщането на паркинга във фирмен склад.
Живеещите наоколо граждани и клиентите на хитовото заведение питат дали има сила в Община Враца, която да принуди подчинените на Тони Петров да изметат боклуците си, да измият настилката и да приведат в предишното му състояние едно от малкото пространства в центъра, създадени за паркиране.
11.05.2020, 08:28 часа
4061 1
Коментари

ttrt

11.05.2020, 19:44 часа
цялата улица е в такова състояние не е само паркинга. a
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha