Община Враца си търси юрисконсулт, вижте какви са условията

Община Враца си търси юрисконсулт, вижте какви са условията Община Враца обяви конкурс за юрисконсулт за Дирекция "Правни дейности и обществени поръчки", научи агенция BulNews.
Основната цел на длъжността е да осъществява процесуално представителство по съдебни дела, по които страна е Община Враца. Също така ще трябва да осъществява текущи правни консултации по въпроси от дейността на Общинска администрация-Враца. Както и да изготвя заповеди, протоколи, писма, становища и справки.
Мераклиите да заемат свободното работно място могат да се запознаят с длъжностната характеристика в стая №16 в общината.
Минималният размер на основната заплата, определена за длъжността е 933 лева.
Едни от основните изисквания са да имат придобита образователна степен „Магистър”, професионална област „Право“ с придобита юридическа правоспособност. Трябва да имат познания в областта на местното самоуправление и местната администрация, както и на действащото законодателство, касаещо дейността.
Конкурсът ще се проведе в два етапа - тест и интервю.
Кандидатите могат да подадат своите документи до 31 октомври, в „Център за административно обслужване” – гише „Общо деловодство”.
 
25.10.2024, 08:40 часа
924 3
Коментари

Бако

25.10.2024, 16:26 часа
6
8
А какво се случва в счетоводството? Защо напуска втори Главен счетоводител в рамките само на последния мандат на Каменов? Р.М. правеше бюджета от време, а напусна по средата на обсъжданията. В безопасност ли са парите на Врачани?

Becho

25.10.2024, 13:51 часа
Бе то като се види заплатата и на неюристите им се отщява да се цанят юристи... Там е хранилка за тунеядци "няши" да вземат твърда заплата, да смучат от участия в комисии и да си правят далаверунга, защото с офиц. доход не стига и за тоалетна хартия.

ha ha ha

25.10.2024, 12:10 часа
Da ne bi da sa mahnali pishman iuristkata na obshtinata sapeuga na direktora BKS t,n.BORKO PAUNA che eshe goliama ustatnica,no nikakva iiuristka,,,JALKO.. I BLAGODAT ZA VRACA !!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha