Ученик стана кмет на Враца за ден

Ученик стана кмет на Враца за ден Ученикът от СУ „Климент Охридски“ – Атанас Георгиев стана кмет на града в рамките на инициативата „Мениджър за един ден“. Събитието се организира от фондация „Джуниър Ачийвмънт“ (JA Bulgaria) и цели подпомагане кариерното ориентиране на младежи  като се запознават с реалната работна среда за един ден.
След запознаване с естеството на работа във всеки един отдел на местната администрация, както и в Общинския съвет, младежите присъстваха на подписване на споразумение за ЦЕРНН, както и посещение на място на новата многофункционална детска площадка в ж.к. „Младост“
В тазгодишното издание ръководни постове заеха още: председател на Общински съвет- Враца - Даная Иванова, зам.-кмет КССМДТИ- Александра Дуцовска, зам.- кмет ОЗ- Анжелина Найденова, зам.-кмет „Устройство на територията“ Румина Александрова, секретар на Община Враца- Ивалина Дуцовска, главен архитект- Пламен Пламенов, всички те са ученици на Професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство в града.
25.10.2024, 10:18 часа
960 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha