Ти да видиш! Продават Дома на туриста във Враца, ето за колко /снимки/

Ти да видиш! Продават Дома на туриста във Враца, ето за колко /снимки/ Емблематичният Дом на туриста във Враца е обявен за продан, научи агенция BulNews. 
Той трябваше да се превърне в 4-звезден хотел, но стои недовършен от години, след като турски инвеститори фалираха и зарязаха работата. След това собствеността на имота остана в обявеното в несъстоятелност туристическо дружество „Веслец“. Хотелът бе обявяван на търг преди години, като тогава цената беше 5 милиона, след което бе намалена на 3 375 000. 
Преди дни синдик отново обяви за продан имота. Обява се появи в най-големият сайт за продажби у нас - „Борса имоти“. Там са публикували снимки на проекта на хотела, както би трябвало да изглежда в завършен вид. Според сайта, остава да бъдат изпълнени около 30% от заложените строително-монтажни работи. 
От обявата става ясно, че имотът се състои от осем отделни обекта, които се намират на разгърната площ от 5 630 кв.м. Общият брой на леглата е 175, разпределени в 76 стаи. От тях 9 са единични, 67 - двойни, има и 8 апартамента – 3 стандартни и 5 луксозни. 
Според проекта, на партерното ниво на сградата ще бъде главният вход с приемно фоайе с рецепция, лоби, пиано бар, кафене, хотелски стаи и административен офис. В приземния етаж ще има конферентен блок с три зали, СПА център, покрит плувен басейн, технически помещения и хотелски стаи. На първия етаж се предвижда бална зала, кухня и хотелски стаи. На втория етаж, освен хотелски стаи, е проектиран и панорамен бар. Третият етаж е само с хотелски стаи, а четвъртият е с офиси и технически помещения. 
На сайта на „Борса имоти“ не е обявявена конкретна цена, като от там уточняват, че тя ще стане ясна след среща и оглед. Източници на BulNews обаче издават, че за хотела се искат около 8 милиона лева. 
 
24.10.2024, 08:40 часа
4499 2
Коментари

Бако

24.10.2024, 14:58 часа
Кой прякор на анатомична част ще го лапне? Нос, Пичка, или некой друг?

Аспарух

24.10.2024, 10:09 часа
13
9
Поредната схема за забогатяване на крадливите гербери !!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha