Иво Цанев представи в Оряхово основните приоритети в програмата за управление на ДПС – Ново начало /снимки/

Иво Цанев представи в Оряхово основните приоритети в програмата за управление на ДПС – Ново начало /снимки/ Липсата на достъпно здравеопазване, липсата на работни места с адекватно заплащане и проблеми с инфраструктурата – това бяха основните теми, които жители на Оряхово обсъждаха с кандидатите за народни представители от ДПС - Ново начало Иво Цанев - водач на листата, Каролина Кьолер-Тонова, Касъм Касъмов и Стефан Вълков. Хората споделиха, че част от тях са останали без личен лекар и това много ги тревожи.
Ангажимент за съдействие по този въпрос поеха общинските съветници от ДПС – Ново начало Асен и Аспарух Кирилови.
Иво Цанев представи пред присъстващите основните приоритети в Програмата за управление на ДПС – Ново начало и подчерта, че перспективите за целия регион са огромни, предвид изграждането на 7-ми блок на АЕЦ Козлодуй.
„ДПС – Ново начало подкрепя изграждането на нови ядрени мощности в Козлодуй и ще продължи да го прави, защото реализацията на такъв мащабен проект ще промени целия икономически профил на региона. Ще са необходими работници с всякаква квалификация – строители, стругари, фрезисти и пр. За експлоатацията на блока ще са необходими висококвалифицирани специалисти. Това означава, че трябва силно да насърчавате децата да учат инженерни специалности. Така ще имат добри перспективи, сериозна и добре платена работа и няма да се налага да търсят реализация в чужбина“, коментира Иво Цанев.
Той допълни, че най-важното в момента е след изборите да се сформира редовно управление, подкрепяно от солидно парламентарно мнозинство, за да излезе страната от близо четиригодишното безвремие.
„На политиците трябва да е ясно, че повече не може да продължава така. Затова ви призовавам да гласувате за партии, които вече са показали, че искат стабилност в държавата. ДПС – Ново начало гласува в 50-то народно събрание в подкрепа на правителство, ще направи същото и сега в 51-ия парламент. Искаме редовен кабинет, за да се погрижим за хората“, допълни Иво Цанев.

Време е за Ново начало – с №8 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
22.10.2024, 08:50 часа
763 3
Коментари

Пеевски

22.10.2024, 13:41 часа
9
4
Трагедията на северозапада в една снимка. Продължавайте да не гласувате и пръчовете, и мазните ще ви определят съдбата

е

22.10.2024, 11:09 часа
Това са ',,избирателите'' им черните

КУКУ

22.10.2024, 10:24 часа
Тука само черни нинджи !!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha