Свободата и смелостта са тези, които могат да изведат България напред

Свободата и смелостта са тези, които могат да изведат България напред Кирил Петков призова от Враца за действия срещу полицейския чадър при купуване на гласове. Заедно с акад. Николай Денков подкрепиха водача на коалиция ПП-ДБ във Враца маг. инж. Деница Симеонова като заедно засадиха дърво, символ на грижата за страната ни

“Свободата и смелостта са тези, които могат да изведат България напред, а не нищетата и продаването на душата,“ заяви акад. Денков пред събралите се близо сто симпатизанти на коалицията. Заедно със съпредседателя на Продължаваме Промяната Кирил Петков подчертаха, че борбата с корупцията и гарантирането на честността на изборите са сред основните приоритети на движението.
Един от водещите кандидати на “Продължаваме Промяната - Демократична България” в предстоящите избори и четири пъти народен представител от 6 МИР Враца - Деница Симеонова, ясно открои своите приоритети за развитието на региона като акцентира върху необходимостта от политики, които да задържат младите хора във Враца и да създадат стабилна основа за бъдещето.
„На врачани не им трябват подаяния, а ясна визия и целенасочени инвестиции за развитието на региона - за задържането на младите хора чрез образователни инициативи, програми за подкрепа за стартиране на собствен бизнес, което задължително минава и през пресичане на корупцията,“ заяви Симеонова. Тя подчерта, че сред основните приоритети, зад които застава, остават борбата за опазване на културното наследство, подкрепата за младите семейства чрез данъчни облекчения, които да достигнат до 1200 лв. за едно дете, както и създаването на програма „Фонд Стамболов“ за стипендии за изявени млади българи.
„Трябва да инвестираме в бъдещето на нашите деца и общности, да създадем условия за растеж и просперитет, които да останат дългосрочни,“ добави Деница Симеонова, която съобщи, че е постижимо в срок от шест месеца във Враца да бъде разкрит филиал на престижен икономически университет, в който да се обучават бъдещите кадри за бизнеса в региона.
По време на срещата беше презентирана и инициативата за създаване на зала за скейтбординг от сдружение “Карай сега - Враца”, както и бяха представени кандидатите за народни представители от листата на ПП-ДБ, които представляват всички 10 общини в област Враца и имат значими обществени каузи, за които се борят.
От центъра на Враца, Кирил Петков отправи призив към президента Румен Радев и главния прокурор Борислав Сарафов за незабавни действия във връзка със сигналите за полицейски чадър върху схеми за купуване на гласове в Пазарджик, Монтана и други места в Северозападна България. Петков подчерта, че този вид практика подкопава демокрацията в страната и изисква решителни мерки от страна на институциите, за да се гарантира справедлив и прозрачен изборен процес.

Да се погрижим за Област Враца! Да се погрижим за България! Подкрепете коалиция “Продължаваме Промяната - Демократична България” с №26 на предстоящите предсрочни парламентарни избори.

Крупуването и продаването на гласове е престъпление.
19.10.2024, 18:03 часа
2173 13
Коментари

Буши

20.10.2024, 10:38 часа
Пак да питам, порното с таа кога ще го пускате, че целото областно чака?

Асенчо

20.10.2024, 09:28 часа
Абе и вие сте едни .... С такива кандидатки само наливате в мелничката на магаретарите и мутрите.

Иван

20.10.2024, 08:33 часа
Точно тези ли ни учат срещу корупцията.Те са за затвора,а дават акъл.Да каже Кирчо за срещата във Филиповци,какво е договорил и срещу какво?

Бако

20.10.2024, 03:16 часа
Деницоу, да е жив и здав Митко, че фалира БТК-то у Враца и те втръка у Америка за България, иначе немаше да можеш да изкараш за леб. Правиш така, че Красен и Харизанов да изглеждат полезни и компетентни.

♦️✋Mapa♦️ Жиpaфkaтa oт Xaджидимoвo tiny.cc/r6z6vz

20.10.2024, 01:53 часа
☞☠️☣️♦️☢️✡️⚡️❌Глacyвaщитe зa koгoтo и дa билo сa TЪПИ зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ❌❗❗❗⚡✡️☢️♦️☣️☠️

☠️Toмиcлaв Дoнчeв☠️ ☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️

20.10.2024, 01:49 часа
☞☠️☣️♦️☢️✡️⚡️❌KOЙТO или KOЯТO cи ПPOДAДE глaca, дa ПYKHE в AДCKИ MЪKИ oт PAK нa ГЪ3Ъ, AMИH❌❗❗❗⚡✡️☢️♦️☣️☠️

✋◍•ᴗ•◍✌️ ♦️MИГЛEHA♦️ ☣️MYCTAKA☣️ ☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️

20.10.2024, 01:44 часа
☞☠️⚡♦️☢️✡️❌ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Kyчилoтo❌❗❗❗☢️✡️⚡♦️: tiny.cc/6y42vz

❤️Пешо❤️ от Черешките❤️ tiny.cc/F88Z6

20.10.2024, 01:40 часа
13
9
☞☠️♦️✡️⚡️✅Heглacyвaнeтo e ТВЪPДA и ЯCНA гpaждaнaka пoзиция koятo KAЗBA: HE ИCKAM BИE ГHYCHИ CBOДHИЦИ, POБOTЪPГOBЦИ, KPAДЦИ и БЪЛГAPOYБИЙЦИ от MИЛИЦИOHEPCKOTO KYЧИЛO, ДA ME YПPAВЛЯBATE✅❗❗❗⚡✡️♦️☠️

☠️♦️✋Ванина♦️ ♦️Колева✌️♦️☠️

20.10.2024, 01:34 часа
☞♦️☢️✡️.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.❌Гocпoд дa УБИЕ 3MИЯTA-CATAНA Боко-Бългaроубиецa oт ceлo Xepakoвo, CEMETO, и poдaтa мy до девето коляно❌❗❗❗❗❗❗. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…❌ТPИЖДИ AНAТЕМА❌❗❗❗❗❗❗… ¸¸¸.††††††…❌ПPOKЛEТ ДA БЪДE❌❗❗❗❗❗❗¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞

☠️Дaниeл Mитoв☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️

20.10.2024, 01:30 часа
☞☠️⚡♦️☢️✡️❌Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд❌❗❗❗☢️✡️⚡♦️: tiny.cc/2y42vz
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha