Само в BulNews! АДФИ даде на прокурор кметът на Козлодуй Мари Вагината, ще замирише на изгоряло феродо

Само в BulNews! АДФИ даде на прокурор кметът на Козлодуй Мари Вагината, ще замирише на изгоряло феродо Агенция за държавна финансова инспекция предаде на прокуратурата доклада и заключенията за проверката на община Козлодуй, научи ексклузивно агенция BulNews.
Кметът на Козлодуй Маринелка Николова, известна повече като Мари Вагината, е опорочила толкова много обществени поръчки, че ревизорите са били принудени да сигнализират държавното обвинение.
По закон тя е имала срок, в който е можела да направи възражения относно заключенията в доклада на АДФИ, но не го е направила.
След изтичането му, финансовата инспекция е предала на прокуратурата установените закононарушения в община Козлодуй.
Пренебрежителното отношение на Мари Вагината към проверяващите се дължи на самочувствието й, че е кмет от ГЕРБ и никой не може да й направи нищо. Публична тайна е, че прокуратурата не закача хората на Бойко Борисов и по тази причина те дерибействат в цялата страна. Вещи анализатори твърдят, че при евентуална смяна на главния прокурор може да се изгради обосновано предположение, че 80% от тях ще станат обвиняеми с реалната възможност да влязат дори в затвора.
Този доклад не е единственият документ, който сочи по безспорен начин порочните методи на работа на кмета на Козлодуй. В началото на август първо агенция BulNews огласи доклад на Сметна палата, в който бяха изнесени скандални данни за интимните разкрасителни процедури на Маринелка Николова с общински пари.

Сметна палата: Кметът на Козлодуй Маринелка Николова си е правила интимни разкрасителни процедури с общински пари /документи/

Описаните от нас цифри бяха толкова впечатляващи, че гръмнаха всички български медии. Именно след тези наши разкрития се роди прякорът на кметичката, която вече е известна надлъж и нашир като Мари Вагината. Сещате се защо.
За съжаление живеещите в община Козлодуй ще трябва да изчакат края на мандата на самозабравилата се женичка и едва след това да си изберат читав човек, от който няма да се срамуват. Има минимален шанс, ако Мари Вагината продължи да е толкова брутална в управлението на държавните пари, най-накрая Бойко Борисов да вдигне ръце от нея и да я принуди да даде оставка.
Във всички случай папките от Сметна палата и АДФИ ще продължат да съществуват и е въпрос на време да отнесат главата на Маринелка…
15.10.2024, 10:36 часа
4199 5
Коментари

Пичи

15.10.2024, 13:17 часа
6
3
този пост ме кара да те намажа целия с парадонтакс и да се стегна

Мария Цънцарова

15.10.2024, 13:15 часа
Как мислите г-жо Вагина, тази статия на Бузов ще предизвика ли ефекта булнюз и ще накара множество врачанки да избелят ануса и пристегнат вагините си?

мишо

15.10.2024, 12:07 часа
АДФИ минете през Мездра там кмета е кат в Доспат кражбата е голяма !!!

Айде

15.10.2024, 11:09 часа
Дано АДФИ мине навръщане и през Враца,че тук също има за прибиране зад решетките.

игошибанадълбоко

15.10.2024, 10:41 часа
Нещо по вагината правила ли е корекций?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha