Търсят много еколози в Монтана, вижте какви са условията

Търсят много еколози в Монтана, вижте какви са условията Регионалната инспекция по околната среда и водите във Враца обяви конкурс за шестима служители, научи агенция BulNews. 
Търсят се трима младши, двама старши и един главен експерт. Всички те са за дирекция "Превантивна дейност", отдел "Управление на защитени зони".
Младши експертите отговарят за методическо подпомагане, организация и координация на изпълнението на дейностите, свързани с управление на мрежата Натура 2000, при осигуряване на координирането между всички заинтересовани страни на територията на областите Видин и Монтана. Длъжността е свързана със събиране и систематизиране на информация, с обработка на бази данни, с проучване и обобщаване на различни практики и алтернативни решения при подпомагане дейността на по-високи длъжностни нива. 
Работата на старши експертите пък е свързана с изготвянето на анализи, доклади, отчети и с обработка на документи във връзка с дейността на РИОСВ, с поддържане на регистри и база данни, с извършване на дейности във връзка с осъществяване правомощията на ръководителя на администрацията, разработване на плановите документи в т.ч. консервационни и други мерки, допринасящи за постигане на целите на териториите в Натура 2000, в контекста на устойчивото им развитие.    
Главният експерт пък участва и отговаря за процеса на разработване на задание на териториален план за управление и график за изпълнение на дейностите по него. Разработва експертни анализи и оценки, изготвя становища, участва в разработването на проекти на нормативни актове, методологии, методики и механизми, и дава указания по прилагането на административните актове във връзка с дейността на администрацията. Той подготвя отговори на запитвания на физически и юридически лица и др. 
За всички позиции се изисква висше образование, варира само необходимият професионален опит. Такъв не е необходим за младши експертите, за старши – 1 година, а за главен – 2 години. 
Заплатата стартира от 933 лева, като се определя в зависимост от квалификацията и професионалния опит на кандидатите. Тя може да стигне съответно 1 600, 1 700 и 1 800 лева, в зависимост от желаната позиция.  
Подборът ще се осъществи на няколко етапа – по документи, тест и интервю, а срокът за участие в конкурсите е 2 август.
 
23.07.2024, 08:40 часа
1844 2
Коментари

RZArector

24.07.2024, 01:05 часа
25
26
не, просто се разкрива нов отдел, за който трябват хора

Дон Коци

23.07.2024, 16:27 часа
Измряха ли всички в това структурно звено?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha