Аутопсията показа: Лиъм Пейн имал коктейл от наркотици в кръвта в момента на смъртта си

Аутопсията показа: Лиъм Пейн имал коктейл от наркотици в кръвта в момента на смъртта си Първоначалните токсикологични доклади сочат, че попзвездата Лиъм Пейн е имал в кръвта си множество наркотици в момента на смъртта си. Британският певец и бивш член на One Direction почина миналата седмица на 31-годишна възраст, след като падна от третия етаж на хотел в Буенос Айрес. ABC и TMZ съобщиха, че при частичната аутопсия е открит коктейл от наркотици, наречен „розов кокаин“, съдържащ метамфетамин, кетамин и MDMA. Посочени са също крек кокаин и бензодиазепин. „В стаята е намерена и импровизирана алуминиева тръба за приемане на дрога“, съобщи ABC.
Резултатите от аутопсията показват, че преди фаталния инцидент Пейн е бил сам и „е преживявал епизод на злоупотреба с наркотици“, заявиха от прокуратура. При падането певецът е получил множество травми, вътрешни и външни кръвоизливи.
Миналата седмица вестник „Кларин“ публикува снимки от стаята на Пейн, на които се виждаха бял прах, парче алуминиево фолио, запалка и телевизор със счупен екран. Прокуратурата съобщи, че на мястото са намерени и други вещества, които изглеждат като „наркотици и алкохолни напитки“.
Служителят на хотела, заподозрян, че е предоставил на Пейн наркотици в деня на смъртта му, е бил разпитан от властите, но не е арестуван или обвинен.
22.10.2024, 11:18 часа
181 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha