Премиера на „Полковникът и птиците“ и богата програма до края на октомври във Врачанския театър

Премиера на „Полковникът и птиците“ и богата програма до края на октомври във Врачанския театър Тази седмица Врачанският драматично-куклен театър представя разнообразна селекция от спектакли за зрители от всички възрасти. Програмата започва с премиера и продължава с гостувания както в други градове, така и с представления за децата в областния град. 
На 23 октомври от 19:00 ч. на Голяма сцена ще бъде представена дългоочакваната премиера на „Полковникът и птиците“ от Христо Бойчев, под режисурата на Борис Панкин. Специално за събитието Врачанският театър е поканил президента на Република България Румен Радев, както и самия автор на постановката Христо Бойчев. 
На 24 октомври пиратският спектакъл „Пълен напред“ ще гостува в Берковица, обещавайки незабравимо приключение за зрителите.
На 29 октомври Врачанският театър ще зарадва децата от училище СУ "Никола Войводов" в областния град с две представления на постановката „Приказоразказвачи“ – от 14:45 ч. и 15:40 ч. 
Същият ден, на 29 октомври, на Голяма сцена ще гостува Видинският театър с премиерния си спектакъл „Убийство в първа класа“.
На 30 октомври трупата на Врачанския театър се отправя на турне в село Марково, Пловдивско, където ще бъде представена комедията „Роклята беглец“.
Програмата на театъра за ноември също обещава множество интересни събития, които ще бъдат обявени скоро.
 
21.10.2024, 11:18 часа
170 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha