Иво Цанев пое ангажимент да обнови пазара в Бутан, подкрепата за ДПС - Ново начало расте /снимки/

Иво Цанев пое ангажимент да обнови пазара в Бутан, подкрепата за ДПС - Ново начало расте /снимки/ Откритата приемна на Коалиция ДПС - Ново начало привлече вниманието на десетки посетители на пазара във врачанското село Бутан, които попълваха анкетните карти, даваха предложения и споделяха идеи. Водачът на листата Иво Цанев разговаря с голяма част от гражданите, както и с много от търговците.
"Това е един от най-големите и посещавани пазари в региона, но има нужда от обновяване. Хората споделят, че биха искали да имат покрити щандове, което ще запазва стоката им, а и ще е по-приятно на клиентите. Считам, че са напълно прави, затова поех личен ангажимент да съдействам за ремонт и реновиране на пазара", каза Иво Цанев.
Той бе придружен от кандидатите за народни представители Стефан Вълков, Патрисия Петрова, Касъм Касъмов, Веселина Червеняшка, представители от Оряхово, както и младежи от структурите в Козлодуй и Бяла Слатина.
Открита приемна се проведе и в центъра на Враца, на която жителите на града се срещнаха с Каролина Кьолер-Тонова, Христо Найденов и Марин Цветков - кандидати за народни представители от Коалиция ДПС - Ново начало за Област Враца.

Време е за Ново начало – с №8 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 
16.10.2024, 08:40 часа
831 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha