Без капка срам! Мъж краде кутии с дарения от магазини във Враца /видео/

Без капка срам! Мъж краде кутии с дарения от магазини във Враца /видео/ Мъж от Враца краде кутии с дарения от местни магазини, научи BulNews.
В редакцията ни постъпи сигнал от жителка на областния град. Тя заяви, че млад врачанин има порочната практика да обикаля търговските обекти във Враца и да подменя кутии с дарения с празни такива. 
Последното престъпление е извършено на 2 октомври, а камери за видеонаблюдение са заснели всичко. На видео, което вече е качено в интернет пространството, се вижда как човекът взима кутия с дарения от бара на заведение, а на нейното място оставя друга, която той е занесъл, и си тръгва.
Проверка на медията ни установи, че сръчният и смел мъж се казва Иво Найденов и е от града. До преди няколко дни той е работил като редач във фирма за производство на хляб и тестени изделия, но заради непрофесионалното му отношение бил уволнен.
Хора, които познават мъжа, твърдят, че той употребява наркотични вещества, което често поражда неадекватното му поведение, а понякога става и агресивен.
Съветваме собствениците и служителите на търговски обекти, в които има кутии за дарения на хора в нужда, да бъдат нащрек и да следят за набези от това лице. Полицията вече е уведомена за престъпните прояви на Найденов и е въпрос на време той да бъде заловен, както и да понесе последствията от своите действия.

Видеото може да видите ТУК.
08.10.2024, 09:45 часа
3926 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha