Ефектът BulNews! Заловиха крадеца на кутии за дарения във Враца

Ефектът BulNews! Заловиха крадеца на кутии за дарения във Враца Безсрамникът, който краде системно кутии за дарения във Враца, е задържан, съобщиха от пресцентъра на полицията в областния град.
Припомняме, че преди два дни отново първо медията ни писа за престъпленията, извършвани от 37-годишния Иво Найденов. 

Без капка срам! Мъж краде кутии с дарения от магазини във Враца /видео/

Мъжът живее в родния си град, а отскоро останал без работа.
Изглежда, за да си осигурява прехраната, вместо да си намери друго, с което по честен начин да изкарва пари за своето препитание, той решил, че най-лесно и бързо ще е да посяга на средства, събирани в кутии за хора в нужда.
Врачани, които познават Найденов твърдят, че освен, че краде, много често той употребява наркотични вещества, което според тях допълнително подбужда мъжа да посяга към по-бързи, но незаконни действия за изкарването на пари.
Малко след материала ни за редицата случаи на кражби, извършени от него, униформените от районното управление на Враца са намерили и задържали 37-годишния Иво.
След залавянето му е установено, че той е извършил 7 кражби на кутии за дарения за болни хора, като всяка една от тях е задигана от различни заведения и магазини в областния град. Посегателствата са направени за периода от 20 юли до 1 октомври.
Проверка в масивите на МВР е показала, че мъжът е криминално проявен и вече осъждан.
Той е задържан в районното управление на Враца, а работата по случаите продължава.
10.10.2024, 10:18 часа
3132 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha