Ефектът BulNews! Агенцията по безопасност на храните затвори Кулинарния магазин в центъра на Враца /снимки/

Ефектът BulNews! Агенцията по безопасност на храните затвори Кулинарния магазин в центъра на Враца /снимки/ Българската агенция по безопасност на храните затвори Кулинарния магазин на ул. "Георги Бенковски" в центъра на Враца, научи агенция BulNews.
Припомняме, че в петък медията ни писа за гнусни бонуси, които клиентите на обекта намират в храната си. 

Мирише на мизерия: Кулинарен магазин в центъра на Враца предлага храна с бонус - хлебарка /снимки/

След като сезирахме РЗИ и Областната дирекцията по безопасност на храните, в магазина на „Метал Къмпани ООД“ е била извършена проверка още същия ден. Екипът на БАБХ взел решението да запечата обекта, тъй като служителите не спазват нормативните изисквания за хигиена, а от своя страна управителят Георги Берчев нехае за състоянието на работното място, както и в какъв вид се предлага храната на клиентите.
Агенция BulNews многократно е съобщавала за мизерните условия, при които някои фирми във Враца предлагат ядене. Припомняме, че през лятото, след наш материал, за няколко дни затвори врати и „Т-Маркет“, тъй като там хигиената също бе потресаваща, а това е недопустимо.

Ефектът BulNews! БАБХ запечата „Т-маркет“ във Враца

Медията ни ще продължи да следи обектите, в които се предлага храна, и своевременно ще сезира отговорните институции в случай, че бъдат засечени още нарушения. Така собствениците на магазини и заведения ще започнат да следят служителите си как се грижат за хигиената в търговския обект, а от своя страна клиентите ще са спокойни, че получават прясна, вкусна и без гадни добавки храна. 
07.10.2024, 09:27 часа
4219 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha