Мирише на мизерия: Кулинарен магазин в центъра на Враца предлага храна с бонус - хлебарка /снимки/

Мирише на мизерия: Кулинарен магазин в центъра на Враца предлага храна с бонус - хлебарка /снимки/ Кулинарен магазин във Враца предлага гнусни бонуси на своите клиенти, научи агенция BulNews.
В редакцията ни постъпи сигнал от жителка на областния град. Тя съобщи, че вчера излязла в обедната си почивка, за да си купи храна от Кулинарния магазин, който се намира до стоянката на такситата край Централната поща. Жената си взела от витрината чушки с боб и се върнала на работното си място. Когато започнала да обядва с погнуса установила, че в храната ѝ има гадна добавка – хлебарка. 
Пред наш репортер тя допълни, че първата чушка, която изяла, имала странен вкус и дори хрупала, което според нея означава, че може да е изяла още някоя подобна притурка.
Вярно е, че буболечките са чист протеин, но със сигурност хората предпочитат да си го набавят по друг по-вкусен и по-добре изглеждащ начин.
Сезираме Областната дирекция по безопасност на храните и Регионалната здравна инспекция да извършат проверка на обекта, а неговите собственици да затегнат контрола. В противен  случай не сме сигурни, че той ще продължи да съществува още дълго.
04.10.2024, 08:40 часа
2558 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha