Детският писател от Мездра Иван Кръстник представя третата си книга в Монтана

Детският писател от Мездра Иван Кръстник представя третата си книга в Монтана На 8 октомври Регионална библиотека „Гео Милев“ организира две срещи с детския писател Иван Кръстник.
Първата среща ще започне в 11 ч. и ще се проведе в училищната библиотека на Пето ОУ „Христо Ботев“ - Монтана.
Втората среща ще се състои в Детския отдел на библиотеката с начален час 15 ч.
Писателят Иван Иванов с творческия псевдоним – Кръстник ще представи третата си книга от поредицата „Приключенията на Сърцатко – Лагер на истински, реални приятели".
Иван Иванов е роден в Мездра, а артистичният му псевдоним идва от неговата кръщелница, която го е вдъхновила да облече в думи приказната история.
В третата книга от поредицата „Приключени на Сърцатко“ децата ще се научат как да създават истински приятелства чрез доверие, подкрепа, и правилна комуникация.
Чрез героите малките читатели ще разберат колко е важно да се интересуват от емоциите на другите хора, да слушат търпеливо и с внимание. Ще разберат колко по-ценна е реалната комуникация пред виртуалната - книгата акцентира върху важността на личните контакти и преживявания пред виртуалните. Героите откриват, че истинските приятелства и приключения не могат да бъдат заменени от технологии. Това е важно, защото децата, които ценят реалните взаимоотношения, развиват по-здравословни навици и по-добри умения за общуване.
04.10.2024, 11:18 часа
124 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha