Красотата ще спаси света! Козметично студио с обучителна академия отвори врати във Враца /снимки/

Красотата ще спаси света! Козметично студио с обучителна академия отвори врати във Враца /снимки/ Ново козметично студио отвори врати във Враца, научи агенция BulNews. Там пословично красивите дами от града могат освен да се поглезят и да си тръгнат още по-привлекателни, и да се научат на занаят. В студиото е открита единствената по рода си обучителна академия в Северозападна България. 
PHI Студио се намира на бул. „Христо Ботев“ 118 Б във Враца. В него се оставяте във вещите ръце на Таня Христова, която има дългогодишен опит в бранша. Тя е преминала успешно обучение към най-добрата академия по перманентен грим в света – PHI Academy и е придобила множество сертификати от там. Христова е и първият и единствен Mастeр в тази част от страната и едва десетият у нас. 
Амбициозната жена се е специализирала в работата с различни техники и технологии. Има множество сертификати от преминати обучения в Академията. Асистирала е на световно известни Мастери, като се ползва с тяхното признание и уважение. Взима участие в международни конференции и след броени дни ще се включи в мащабно благотворително събитие в Пловдив, което не е организирано до този момент. 
Нейното PHI студио бе открито преди дни и на грандиозното събитие присъствали Мастери от София, за да покажат своето доверие и подкрепа. Салонът предлага микроблейдинг, микропигментация на вежди и устни, премахване на перманентен грим, а също и на татуировки. Там можете да се насладите на най-модерната процедура в момента – карбонов /холивудски/ пилинг. Таня Христова е и професионален гримьор и ще ви накара да заблестите за всеки повод. 
„Работя с най-качествените материали и по най-иновативните техники, защото искам да предложа услуга на световно ниво на своите клиенти“, разказа Таня Христова, като е категорична, че няма да спре да се развива и да надгражда своите умения. 
Като лицензиран представител на PHI Academy, тя може да предава знанията си. В нейното студио можете да се запишете на обучителен курс по микроблейдинг и да станете следващия PHI Артист или Мастер. 
Можете да откриете повече за работата на Таня Христова в нейните профили във фейсбук и инстаграм, а ако искате да разкрасите лицето си или да придобиете нови умения, можете да се свържете с нея на телефон 0876633996.
Защото красотата ще спаси света!
01.10.2024, 08:50 часа
3904 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha