Диона отново не се яви в съда, гаранцията ѝ става 10 хил. лева

Диона отново не се яви в съда, гаранцията ѝ става 10 хил. лева Софийският районен съд наложи мярка за неотклонение парична гаранция в размер от 10 000 лв. на певицата Диона за това, че не приема изпратените ѝ призовки да се яви на заседанията по делото. Заседанието беше отложено за 6 ноември.
Досегашната ѝ парична гаранция от 5000 лв. бива отнета в полза на държавата.
Денислава Сашова - Диона днес отново не присъства в заседателната зала. Нейният адвокат представи самолетен билет и обясни, че тя в момента не е в страната. Съдията по делото посочи, че това не е основателна причина за отсъствие.
Защитникът на певицата пледира заседанието да бъде отложено, тъй като на 27 септември, чрез електронен портал, е подал заявление за достъп до материалите по делото, но до момента не е получил такъв. Съдията заяви, че това не е единственият начин адвокат да се запознае с книжата по делото и зависи единствено от него кога и по какъв начин ще се запознае с тях.
Певицата Диона е обвинена за това, че на 24 януари е установена да шофира под въздействието на наркотици. Впоследствие химико-токсикологичната ѝ експертиза е дала положителен резултат за кокаин.
01.10.2024, 15:54 часа
211 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha