При мащабна акция! Ченгета тарашиха имоти във Видинско, намериха незаконни дърва, оръжия и боеприпаси

При мащабна акция! Ченгета тарашиха имоти във Видинско, намериха незаконни дърва, оръжия и боеприпаси Ченгета проведоха мащабна спецакция във Видинско, съобщиха от МВР в областния град.
Случаите са от 27 септември. В хода на проведена специализирана полицейска операция на територията на районното управление в Кула, в условията на неотложност, криминалисти претърсили частен имот в Макреш. Къщата е обитавана от 78-годишен мъж. Там ченгетата открили и иззели газов пистолет със свалена предпазна муфа, както и 5 патрона в пълнителя с поставени в предния им край сачми. По случая е образувано досъдебно производство по чл.339, ал.1 от Наказателния кодекс. 
При проверка на частен адрес в Грамада служителите на реда установили два кубика немаркирани дърва, без документи за произход. 
По случая е образувана преписка по чл.235 от Наказателния кодекс. 
В хода на операцията униформените проверили шест търговски обекта, питейно заведение, 132 лица и 95 моторни превозни средства. 
За констатирани нарушения по Закона за движението по пътищата съставили пет акта и седем фиша. В контролните и превантивни действия в населените места на общините Кула, Бойница, Макреш и Грамада са участвали екипи на районното управление в Кула и Зонално жандармерийско управление – Монтана.

*Снимката е илюстративна
30.09.2024, 10:36 часа
1616 1
Коментари

Omar

30.09.2024, 18:37 часа
Бъдете алфа мъжки на всяка възраст! Уникално нещо, което ще ви помогне да задоволите всяко момиче, вижте какво може:--- https://come.ac/manx
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha