Ужасяваща сутрин! Кучета нападнаха жена пред магазин в центъра на Мездра /снимки/

Ужасяваща сутрин! Кучета нападнаха жена пред магазин в центъра на Мездра /снимки/ Ужасяваща сутрин е имала жена от Мездра, научи агенция BulNews. Малко по-рано днес, тя е била нападната от няколко кучета пред магазин за месо в центъра на железничарския град - на улица „Александър Стамболийски“. Самата тя съобщава за случилото се в една от мездренските групи във фейсбук.
Жената пише в поста си, че тази сутрин отишла да пазарува и когато слязла от колата и тръгнала към магазина, била нападната от кучета, които седят край обекта. По нейни думи, тя се разпищяла и започнала да крещи от ужас, като за щастие била чута и спасена от продавачката в обекта.
„Малко след това от някъде дойде жена и нахрани кучетата. Явно хората се грижат за тях“, пише още уплашената от случилото се жена.
Сезираме отговорните институции да вземат мерки и да бъде намерено решение на проблема с безстопанствените кучета. Цяло чудо е, че в този момент нападнатата е била чута и видяна от някой, който ѝ е помогнал. Следващият път обаче озлобените четириноги могат да скочат на дете, а последствията от това биха били сериозни, дори фатални.
20.09.2024, 09:27 часа
2243 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha