Секси тенисистка се развежда /снимки/

Секси тенисистка се развежда /снимки/ Александър Шевченко и Анастасия Потапова, една от най-известните тенис двойки, попаднаха в полезрението на обществеността заради твърдения, че бракът им е приключил.
Двамата се сгодиха миналия септември, официално се ожениха през декември, а по-малко от година след сватбата вече не се следват в Instagram и нямат общи снимки.
Те започнаха да се срещат в началото на 2023 г., за да разкрият връзката си преди "Ролан Гарос".
Веднъж Потапова каза, че не е сигурна какво ще й донесе връзката заради задълженията си, въпреки че призна, че харесва времето, прекарано с Шевченко.
"Разбира се, не знаех как ще стане, защото съставянето на график в тениса винаги е предизвикателство. Все пак някак си успяхме да се организираме и всъщност сякаш прекарвахме всяка седмица заедно и се виждахме често, което е много хубаво нещо. Наистина е полезно да имаш някой, който може да те подкрепя, не само в екипа, но и някой близък до теб. Той е човек, който не само познава тениса, но и иска най-доброто за мен. Дори когато играя зле, той пак ще ме подкрепя, което е наистина страхотно да имаш някой като него. Той ме разбира", каза Потапова след обявяването на връзката им.
И двамата са руснаци, но Шевченко играе за Казахстан. 
09.10.2024, 12:00 часа
466 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha