Елза Парини: Ивонне крие, че е била мъж

Елза Парини: Ивонне крие, че е била мъж Хомофоби, лесбийки, транссексуални и квартални батки прекрачиха снощи прага на най-наблюдаваната къща в България. Ивонне Рей е името на един от 16-те участници в новия сезон на Биг Брадър.
Шармантната блондинка Ивонне се появи в разкошна черна рокля украсена със щраусови пера и обяви, че каца в най-известната къща директно от Монако. Баща ѝ е българин, а майка ѝ испано-унгарка, а самата тя е живяла в много страни по света. Освен, че се е целувала страстно с Енрике Иглесиас, е имала връзка с кмета на швейцарския град Лугано.
Прави впечатление леко превзетото ѝ говорене, френско „Р“ и флиртаджийските погледи, които хвърля към мъжете. Най-заинтригуван от Ивонне изглежда младият Николай, който с поведение, визия и манталитет силно напомня на селския бек Пацо от Гълъбово, участник в третия сезон на Биг Брадър.
И ако за Николай и обикновения зрител дългокраката транссексуална кака е новост, сред столичният гей елит Ивонне е много добре позната, пише Елза Парини в блога си LifeOnline.bg.
Ивонне всъщност усилено крие, че някога е била чистокръвен мъж.
Тя е родена като момче с името Ивайло, а след като си сменя пола отива да живее във Франция. Преди няколко години отново се завръща в България с амбицията да стане популярна в новото си амплоа на жена, но до влизането си в Биг Брадър така и не постига целта си.
Престоят на Ивонне в най-наблюдаваната Къща със сигурност ще бъде изпълнен с приключения.
Освен нея, новият кастинг на завърналото се след дълга пауза шоу Биг Брадър включва 15 персони, които според продукцията са представителна извадка на съвременните българи.
Имаме бисексуална онлифенсърка, чийто перверзни клипчета обикалят мрежата. Бургаска батка участвал в реклами на гей бельо и чалга клипове. Столични хомофоби, разюздана девойка „плюс сайз“ и сякаш един по-нормален Радослав, представен за готвач. 
Бургаската батка Николай, който е хомофоб, подобно на Пацо, е привлечен от Ивонне. Колко ли голяма изненада го очаква?
09.10.2024, 16:30 часа
291 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha