Наша гордост! Талантлива певица от Враца участва в "Гласът на България" /снимки/

Наша гордост! Талантлива певица от Враца участва в "Гласът на България" /снимки/ Млада певица от Враца влезе като участник в новия сезон на прочутото предаване "Гласът на България", научи агенция BulNews.
Ивет Яничкова е на 23 години. Още от много малка е започнала да се занимава с пеене и това било нейното хоби.
Години наред тя и други млади и талантливи момичета радваха малки и големи врачани, като изпълняваха хитови песни по тържества.
От 16-годишна Ивет е пяла и по заведения и така една мечта се сбъднала и от хоби се превърнало в професия. Разказва, че да пееш по такива места е една голяма школа и се научаваш да се справяш с различни хора в ситуациите.
От известно време е щастливо омъжена за своята сродна душа Александър, а от няколко месеца имат и малка рожба.
Хубавицата е щастлива майка и прави своите прекрасни спомени със семейството си.
Сега, години по-късно, дали на шега, дали не, врачанката се е записала в култовото шоу, Тя бе одобрена от организаторите за участие в Кастингите на тъмно. 
Ивет излезе на сцената в първия епизод в съботната вечер, където изпълни "Не виждам" на Емилия, повече от професионално. Тя спомена, че е измислила хак, с който да се справя с притеснението:
"Представям си, че всички тези хора и ментори са на мой концерт".
След изпълнението с обърнат стол бе Дара.
"Ние като артисти усетихме любовта от цялата публика. Ще има по какво да работим. Ивет има много интересен глас и много красив тембър, който може да влезе не само в една песен", заяви менторката.
15.09.2024, 12:40 часа
5676 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha