Талантлива певица от Враца смая журито на "Гласът на България" /видео/

Талантлива певица от Враца смая журито на "Гласът на България" /видео/ Талантливо момиче от Враца смая журито на "Гласът на България".
Хриси Пачалова е родена в началото на 8-ия месец и е била поставена в кувьоз. Тогава очите ѝ не били покрити, което довело до предозиране с кислород и така загубила зрението си. 
В детските градини изпитвали страх да я приемат и майка ѝ я записала в дневен център, занимаващ се с деца с различни физически възможности. Там Хриси е открила, че може да пее и свири на инструмент и от 3-годишна до днес не е спирала да се занимава с музика. През 2018 година е приета в Националната музикална академия.
Излизането ѝ на сцената на "Гласът на България" е сбъдната детска мечта за Хриси. Тя разплака всички и спечели сърцата на публиката и менторите с изпълнението на песента "Не искам". Любо Киров и Галена изразиха желанието си да я привлекат в отборите си, но Хриси избра отбора на Любо Киров.
"Изпълнението ти беше страхотно. Благодаря ти, че те има и имаш такъв хубав и искрен глас", каза през сълзи нейният треньор. 

11.10.2021, 09:52 часа
9494 1
Коментари

ирина

11.10.2021, 17:01 часа
БРАВО!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha