16-годишнo момиче от Вършец разби журито на „Гласът на България“ /видео/

16-годишнo момиче от Вършец разби журито на „Гласът на България“ /видео/ Талантливо момиче от Вършец буквално разби с гласа си журито на „Гласът на България“, видя агенция BulNews.
На кастинг на тъмно се яви 16-годишната Галя Георгиева от курортното градче, която от малка иска да бъде певица. Животът я сблъсква с тежки здравословни проблеми, които я отдалечават от мечтата й. Споделя, че музиката е извор на живот за нея и успява да й помогне да продължи напред. През 2011 година Галя настива, лекуват я със сироп, но състоянието й рязко се влошава и й откриват болест на перикарда на сърцето. По спешност я приемат в болницата в Монтана, а час по-късно светкавично я карат в София. Там Галя е лекувана цели три месеца, а лекарите не й позволявали нито да пее, нито да слуша музика. Момичето било на косъм от смъртта, но въпреки трудностите се връща към нормалния си начин на живот.
Сцената на „Гласът на България“ е нейното завръщане към мечтата й. Тя грабна сърцата на всички с изпълнението на песента What About Us на Pink. И четиримата членове на журито изразиха желанието си да я привлекат в отборите си, но Галя предпочете мастъра Иван Лечев пред останалите треньори.
Изживяването на Галя на сцената беше още по-специално тъй като талантливата певица отпразнува 16-тия си рожден ден на сцената, а големият подарък бяха 4-те обърнати стола и специалния поздрав на журито към нея с Happy birthday to you.


 
27.03.2019, 11:40 часа
8160 1
Коментари

Янко the dwarf

27.03.2019, 11:49 часа
Айде у фурната
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha