Я виж ти! Врачанските общински съветници трошат народни пари в лъскав хотел на морето /снимки/

Я виж ти! Врачанските общински съветници трошат народни пари в лъскав хотел на морето /снимки/ Общинските съветници от Враца са на семинар в луксозен 5-звезден хотел на морето, научи агенция BulNews. Tам те трошат пари от бюджета на общината, сиреч – на данъкоплатците.
От 12 до 15 септември около 25 от съветниците са на семинар, където председателят Владимир Христов им чете лекции за подобряване на работата им в служба на обществото. 
Сенаторите са отседнали в бижуто на Равда – хотел „Emerald Resort”. Комплексът разполага с тематични ресторанти, басейни, скай, лоби и пуул бар, спа център, фитнес, просторни градини и зелени площи, както и прекрасна гледка към морето. 
Според сайта на хотела, цените на нощувка със закуска и вечеря в луксозния ризорт започват от 180 лв., като всеки от съветниците се шири в самостоятелна стая. Те са настанени за 3 нощувки – от четвъртък до неделя. Така по груби сметки всеки от членовете на местния парламент ще пръсне по минимум 540 лв. от парите на данъкоплатеца, без да броим допълнителните разходи за обяд, наем на конферентна зала, транспорт и др. 
Но все пак това е минимална цена за това, че съветниците ще се обучат как да работят по-добре, за да решават проблемите на съгражданите си. Морският бриз пък ще спомогне за сплотяване на колектива и преодоляване на партийните различия. 
 
13.09.2024, 15:00 часа
5464 3
Коментари

Ники Зеленчука

14.09.2024, 15:28 часа
Абе в тая Равда така ли смърди по принцип или Дакева е пристигнала?

Саши Владимиров

14.09.2024, 15:06 часа
Предпочитам да се фърла от некой булевард на пътя, отколкото да пътувам в сговнясаната кола на Дакева

Дакева

14.09.2024, 15:04 часа
Ще пътувам с колата към Emerald Resort, имам 3 места, някой ако иска... Сложила съм борче на WUNDER BAUM
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha