Иван Лазаров с поздрав към жителите на Вършец по случай празника им

Иван Лазаров с поздрав към жителите на Вършец по случай празника им Уважаеми жители на Вършец,

Преди 60 години с Указ № 546 от 11.09.1964 г. на Президиума на Народното събрание Вършец е обявен за град. Това е признание за усилията на всички граждани и местната власт за възходящото развитие на любимия ни град.
Щастлив съм, че мога да ви поздравя с тази значима за нас дата като кмет на Общината. Защото за мен Вършец винаги е бил кауза и това ме е мотивирало и ме мотивира да работя за града и за развитието му. Мисля, че това води и моя екип – да виждаме, че Вършец се променя ежедневно. А това е безспорен факт. Вършец се развива постоянно - направихме доста инвестиции и в инфраструктурата, и в туристически атракциони, и в спортната инфраструктура. Целенасочено работим за утвърждаването на Вършец като балнеоложки и туристически център и то с възможности през всички сезони. Обогатихме културния и спортния календар със събития, надхвърлящи регионалния мащаб. Създадохме добри връзки с населени места от съседните държави, което увеличава перспективите ни в областта на туризма и културните прояви.
Уважаеми жители на град Вършец, обичам родния град, обичам всеки спомен, свързан с него, и мечтая за много нови спомени, които да създадем заедно. Защото вярвам във всеки от вас – че милее за Вършец и иска да му даде най-доброто.
Благодаря на всеки от вас – успехите ни са общи! Благодаря на всички служители от Общинска администрация - Вършец, които работят всеотдайно и отговорно за добруването на Вършец и на общината. Благодаря на общинските съветници, които отговорно и с мисъл за бъдещето, взимат решения за съдбата на родния ни дом.
Вярвам, че ще продължим да съзидаваме и да сме достойни наследници на всички, благодарение на които Вършец е сред най-обичаните балнеоложки курорти в България.
Вярвам, че по-доброто предстои!

Честит празник!
Инж. Иван Лазаров,
Кмет на Община Вършец
11.09.2024, 10:18 часа
193 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha