Напредва изграждането на двата нови парка във Враца /снимки/

Напредва изграждането на двата нови парка във Враца /снимки/ Напредва строителството на многофункционалната детска площадка в квартал „Младост“ във Враца. Положени са основите на осветителните тела, настилки и бордюри. Изграден е довеждащият кабел до обекта и е извършен монтажът на металната конструкция над детската площадка. Хумусният слой е положен в голямата си част. В момента в заводски условия се изработва мембранното покритие, след което при подходяща температура ще бъде монтирано. Остават за изпълнение фитнес площадката на открито и довършителни работи, монтаж на градинско обзавеждане и озеленяване.
Продължава работата и в парка „Сениче“ , изграждат се околните улици, очертаващи парковото пространство, голяма част от площадковата инфраструктура е изградена, като се очаква да бъде завършена към края на седмицата. Към средата на месеца предстои да започне работа по трасирането на алейната мрежа. При завършването си паркът ще разполага с две детски площадки от 0 до 3 и от 3 до 12 годишна възраст, зона за стрийт фитнес, площадка за разходка на домашни любимци, съответни зелени площи, зона за пикник, алейна мрежа и места за разполагане на кафенета и атракциони.
03.09.2024, 11:45 часа
1659 3
Коментари

Разпад

04.09.2024, 11:35 часа
трябват пари за черни дни, краде се моШнооо

03.09.2024, 13:09 часа
Явно голямата цел е "усвояване" на средства от "проекта", което се нарича кражба, когато средствата влизат в нечии личен сейф. Допълнителния ефект (естествено икономически и личен) е бъдещото усвояване на пространството на наличната спортна площадка!

03.09.2024, 13:06 часа
В ж.к. Младост, има много малко младо население изкл. малцинствено, което не оценява нищо. Освен това, там има изградена от 40 години спортна площадка, равно отдалечена от жилищните сгради, която не се поддържа. Очевидно целта не е доволно население!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha