Педагози от ДГ "ЕТК"-Враца се представиха впечатляващо на форум в Бургас /снимки/

Педагози от ДГ "ЕТК"-Враца се представиха впечатляващо на форум в Бургас /снимки/ Впечатляващо участие с три доклада на педагози от ДГ „Единство Творчество Красота“ във Враца на XV Научно-практически форум с международно участие „Иновации в обучението и познавателното развитие“ 21-23.08. в Бургас. 
Учителите презентираха пред академичната аудитория дейности по НП „Хубаво е в детската градина“ и програма Еразъм+. Споделеният иновативен опит показва качество на игрово обучение, съобразено с интересите и потребностите на децата, подчинено на европейските ключови компетентности.
Неограничените възможности, които различните видове изкуства предоставят, обогатяват преподавателския ресурс за надграждане на детските умения чрез преживяване и практическо приложение на наученото.
Балансираното използване на съвременни дигитални ресурси и традиционни средства повишават качеството на образователно-възпитателния процес в детската градина и я правят една от най-предпочитаните образователни институции в града.
27.08.2024, 09:18 часа
511 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha