Като на кино! Врачанин отвлече млада жена от Вършец, обявиха я за издирване

Като на кино! Врачанин отвлече млада жена от Вършец, обявиха я за издирване Млада жена е била отвлечена във Вършец, съобщават от пресцентъра на полицията. 
Сигнал за престъплението е подаден вчера от родителите на девойката. Късно снощи те подали сигнал в районното, че 28-годишната им дъщеря е била отвлечена от врачански жител. 
Притеснените майка и баща разказали, че вчера жената тръгнала доброволно врачанина, заедно с брат си и сестра си на 23 и 25 години. Всички те се качили в колата на мъжа – „Ауди А4“, и поели към Враца. 
По пътя обаче 22-годишният шофьор спрял. В района на кръстовището за село Долно Озирово, той свалил брата и сестрата и продължил напред само с 28-годишното момиче.
По случая е започнало незабавно разследване. Младата жена е обявена за общодържавно издирване. Образувано е досъдебно производство.
14.08.2024, 11:27 часа
3962 1
Коментари

✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ tiny.cc/Z88F6

15.08.2024, 00:41 часа
☞☠️☣️☢️♦️⚠️✡️❌ГНYCEН-МAНГAЛ-CВOДНИK=✡️DОMUZ✡️❌☣️♦️✡️ ☞♦️☠️♦️☢️♦️⚠️✡️❌YБИЙ гнyceн тypckoгoвopящ-мaнгaл-kpaдeц и cвoдниk – cпacи чoвeшkи живoт, И3KOЛИ koпeлeтaтa нa гнyceн тypckoгoвopящ-мaнгaл-kpaдeц и cвoдниk - CПACИ ДEЦATA нa Maйka Бългapия❌❗❗❗✡️⚠️♦️
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha