Натопиха ги: Хванаха в Монтана врачани и берковчани с чай за пушене, прибраха ги в ареста

Натопиха ги: Хванаха в Монтана врачани и берковчани с чай за пушене, прибраха ги в ареста Прибраха в ареста 4-ма души от Берковица и Враца, заловени с чай за пушене в Монтана, съобщиха от МВР.
Проверката била извършена на вчера, след постъпила информация. Полицейски служители от Монтана спрели за проверка в областния град два леки автомобила – единият с монтанска регистрация, управляван от 33-годишна жена от берковския квартал „Раковица“, както и врачанска кола. Зад волана на второто возило седяла жена на 29 години от врачанско село. 
При проверката на първия автомобил, бил направен обиск на 34-годишен пътник, от когото била иззета 1.1 грама суха зелена тревна маса, която при полеви наркотест реагирала на метафетамин, така нар. чай за пушене. При обиск на шофьорката на втората кола били намерени и иззети 1.3 грама суха зелена тревна маса. Тя реагирала на метафетамин, а шофьорката заявила, че е чай за пушене. 
И четиримата са задържани за 24 часа, а по случаите са образувани досъдебни производства по чл. 354а, ал. 3, т. 1 от НК.

*Снимката е илюстративна
19.09.2024, 12:09 часа
1158 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha