Костадинов: Или ПП-ДБ приемат това, което предлагаме, или отиваме на избори

Костадинов: Или ПП-ДБ приемат това, което предлагаме, или отиваме на избори

Или „Продължаваме Промяната-Демократична България” приемат това, което „Възраждане” предлага, или отиваме на нови избори. Това е решението, заяви лидерът на партията Костадин Костадинов в ефира на "Здравей, България".
Според него ПП-ДБ имат един депутат повече от партията му в 50-ото Народно събрание. „По каква точно причина трябва да поставят условия на другите? Ние не поставяме условия, казваме, че ще подкрепим техните предложения, за които и ние говорим от години. Предлагаме референдуми, а не те да се обявят против еврото и лева”, посочи Костадинов.
„Най-важното нещо е, че няма как да има борба с корупцията, ако липсва върховенство на закона. А то, заедно с демократичното право на избор на всеки един от българските граждани, е погазвано системно в последните 35 години”, поясни той.
По думите на Костадинов коалицията има доста двойствено отношение. „Казват, че се борят с корупцията, а същевременно погазват демокрацията – с потъпкването на референдумите”, твърди лидерът на „Възраждане”.
Костадинов коментира и раздора в ДПС. „Единственото, което ще се промени, е, че тежката сянка на Делян Пеевски отива в историята", каза политикът. 

17.07.2024, 09:45 часа
514 1
Коментари

пешо

17.07.2024, 18:13 часа
Лошото е ,че това което предлагате е добро за страната , но имащите властта в момента не могат да го"осребрят"подобаващо.Когато се преобърнат времената тези същите ще искат това повече от вас. Царица Парица ...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha