Най-популярните приключенски игри

Най-популярните приключенски игри Вероятно няма човек, който поне веднъж в живота си да не е гледал приключенски филми от типа на “Индиана Джоунс”. Или който да не е чел поне няколко подобни романа, мечтаейки също да се отправи из света в търсене на отдавна скрити съкровища.
За съжаление, понякога това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. В такъв случай, всеки може да потърси други начини да задоволи приключенския си дух.
Уебсайтът, чието рекламно лице е най-реномираният български футболист Христо Стоичков, има какво да предложи в това направление. А именно - няколко отлични приключенски игри, подходящи за всеки търсач на силни усещания.

Aztec Rush
Aztec Rush е слот с “падащи” символи на Amusnet, който прехвърля играчите във вълнуващата ера на ацтеките - една от най-емблематичните цивилизации в историята на Южна Америка.
Тук потребителят вижда пред себе си игрова решетка с шест рила и пет редици със символи. При завъртане на барабаните, печелившите символи се изпаряват от екрана, а на тяхно място се спускат нови, което е винаги търсена функционалност в онлайн казино игра.
Най-атрактивният сегмент от играта несъмнено са безплатните завъртания, по време на които на потребителя може да се начисли постоянно увеличаващ се множител на печалбата. Тук свободните игри са 15 на брой.

Hermes Fortunes
В древногръцката митология хитроумният Хермес е богът, който служи като пратеник на олимпийските богове в света на хората, а в играта Hermes Fortunes той е и главно действащо лице. Продукт на българския разработчик EGT Digital, Hermes Fortunes дава на потребителите възможност да играят с падащи символи, също както във вече споменатата Aztec Rush. 
Самият Хермес е изобразен върху символа, който може да донесе безплатни врътки, стига да бъде изтеглен определен брой пъти - най-малко четири. Това отключва десет свободни игри, където множителят може да достигне 100 пъти.
Hermes Fortunes поддържа и джакпот режима Clover Chance, който е четиристепенен и изцяло прогресивен.

40 Zodiac Wheel Bell Link
40 Zodiac Wheel Bell Link приветства всички във вълнуващия свят на астрологията. Играта впечатлява с приятния си дизайн и изящно нарисувани символи, но и с грабващ геймплей. Тук самото колело-зодиак е уайлд и заменя останалите символи, появявайки се на рилове 2, 3 и 4. Не бива да се изпускат от поглед и двата скатера, които също крият определен потенциал.
Специалният акцент в Bell Link версията на Zodiac Wheel са камбанките в различни цветове, които внасят допълнителни елементи в цялостния геймплей. Всяка камбанка, като цвят, отговаря на определено ниво от джакпот системата Bell Link Jackpot и са ключът към свободните завъртания в тази игра.
Малко или много, всеки един човек има приключенски дух, който би искал да стимулира в определен момент. И ако даденият човек няма желание да награби мачете и да се запъти към джунглата, например, то игрите са една добра алтернатива.
15.07.2024, 09:27 часа
855 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha