Луда надпревара! Невиждана гонка във Врачанско, хванаха Иво Бръснара да кара освежен с кокаин

Луда надпревара! Невиждана гонка във Врачанско, хванаха Иво Бръснара да кара освежен с кокаин Невиждана гонка е имало тази вечер във Врачанско, научи ексклузивно агенция BulNews.
От няколко дни криминалисти от ОД МВР-Враца провеждали секретна операция в района на село Малорад. Поводът за нея е бил сигнал, че кметът на селото  Иво Илиев Иванов, популярен като Иво Бръснара, редовно шофира след употребата на кокаин.
Днес секретен пост засякъл селския управник да се вози със собствения си джип „Мерцедес“ ML и подал сигнал към патрул на районното управление на полицията в Бяла Слатина. Когато униформените опитали да спрат Иво Бръснара, той ги подминал като пътен знак и тръгнал да бяга.
Започнало невиждано в този край преследване, което завършило със спирането на джипа в района на Малорад.
При теста за наличието на упойващи вещества било установено, че той е седнал зад волана след употребата на кокаин. Селският управник незабавно бил задържан.
Били повикани допълнителни екипи, които започнали обиск в 6 имота, които са свързани с 52-годишния бивш член на групировката СИК. Полицаите тарашат за наркотици и оръжие, тъй като има оперативна информация за наличието на още кокаин и незаконни пушки и пистолети.
Очаква се джипът “Мерцедес“ да бъде конфискуван от полицията.
Ако обвиненията към него бъдат потвърдени от съда, в селото ще има предсрочни избори.
Повече информация по случая се очаква да има в утрешния бюлетин на полицията във Враца.
04.07.2024, 20:41 часа
19446 3
Коментари

Пламен

05.07.2024, 21:29 часа
Простотията Гошо Мечката срещу полицията в Селановци продължава в момента.Резултата е 1-0 за мечката, в селото живеят двама кмета общински и селския ама им дреме на ония работи.

igrachite beibe

05.07.2024, 08:25 часа
drogiran piqn mrusen huligan mnogo chesto ot kuki zadurjan toi e nqkude tam napushen i piqn

Людмил

04.07.2024, 22:05 часа
До г-н Бузов! С ваши публикации помогнахте да бъдат отстранени областната и шефа на РЗИ.Помогнете ни срещу терориста рокер Гошо мечката който и тази вечер тормози Селановци с моторен рев и високи скорости. Сменете шефа на РПУ Орехово;
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha