От монтанската болница излязоха с информация за състоянието на пострадалите в зверската катастрофа край Гаврил Геново

От монтанската болница излязоха с информация за състоянието на пострадалите в зверската катастрофа край Гаврил Геново "Тримата пострадали при тежката катастрофа край Гаврил Геново, са стабилизирани и вече няма опасност за живота им", съобщи директорът на МБАЛ „Д-р Стамен Илиев“ в Монтана - д-р Тони Тодоров. Лечението им в държавната болница продължава.
Припомняме, че трагичният инцидент, при който загинаха двама души, стана на 27 юни, около 17.20 часа, на пътя Монтана-Белоградчик. За зверската кастрофа край Гаврил Геново писа медията ни.

Касапница край Монтана! Два трупа и 3-ма тежко ранени след зверски челен сблъсък /снимки/

Две леки коли се сблъскаха челно, като на място загинаха шофьорът на едната кола - 50-годишен мъж от Георги Дамяново, и пътникът от другата кола - мъж на 37 години от Монтана.
В болницата с тежки травми, счупвания и опасност за живота бяха настанени трима души - дете на 5 години и неговата 35-годишна майка от Говежда, които са пътували на задната седалка в първата кола, както и шофьорът на втората кола - 51-годишен мъж от Монтана.

Пострадалите в жестоката катастрофа край Гаврил Геново са в реанимация

"След проведеното лечение състоянието на тримата пострадали е стабилизирано. Лечебният процес продължава в болницата", информира д-р Тодоров.
03.07.2024, 13:30 часа
3595 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha