Катастрофата между Лом и Козлодуй: Ударът между автомобилите е бил зверски, единият шофьор е с опасност за живота /снимки/

Катастрофата между Лом и Козлодуй: Ударът между автомобилите е бил зверски, единият шофьор е с опасност за живота /снимки/ Човек е с опасност за живота след жестоката катастрофа между Лом и Козлодуй, съобщиха от областната дирекция на МВР в Монтана.
Припомняме, че пътният инцидент е от по-рано днес, а за него съобщи агенция BulNews.

Внимание, шофьори! Катастрофа блокира движението по пътя Лом – Козлодуй, вижте обходния маршрут

Катастрофата е станала около 9.30 часа, край село Горни Цибър. По неофициална информация челно са се ударили кола и ТИР, като вследствие на жестокия сблъсък е смачкан и още един лек автомобил.
Вследствие на мелето е пострадал шофьорът на едната кола, който е настанен в критично състояние в болницата в Лом.
На мястото на удара са пристигнали екипи на спешното, пожарната и полицейски служители. В момента се прави оглед и експертизи.
Вследствие на силния удара по пътното платно има множество разпилени части от ударените автомобили. В района са се образували километрични опашки от пътуващи, затова ви съветваме да изберете обходния маршрут.
Път III-818 Горни Цибър - Вълчедръм, път III-133 Вълчедръм - Септемврийци - Борован, път II-15 Борован - Алтимир - Мизия, път II-11 Мизия - Гложене - Козлодуй.
Трафикът се регулира от "Пътна полиция".
04.07.2024, 13:04 часа
11643 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha