Терорът продължава! Още една нива изгоря в Борованско, подозират нова атака срещу местното „Възраждане“

Терорът продължава! Още една нива изгоря в Борованско, подозират нова атака срещу местното „Възраждане“ Още една нива е изгоряла в Борованско днес, научи ексклузивно агенция BulNews. Тя отново е собственост на човек, симпатизиращ на партия „Възраждане“ и близък до местната структура. 
Палежът е извършен около 7 часа тази сутрин. Изгорели са около 20 декара пшеница. 
Нивата е собственост на мъж с инициали П.М., който работи като охрана в сградата на общинската администрация в Борован. Близък член на неговото семейство е И.Б., общински съветник от квотата на „Възраждане“. Преди дни именно той бе избран за председател на местния парламент. 
Хората в селото коментират, че най-вероятно атаката е политическа. „Възраждане“ спечели кметските избори в общината, а в края на юни завоюва нова смазваща победа, постигайки пълно мнозинство в общинския съвет на проведените извънредни избори. 
Преди седмица, дни след вота, беше извършен още един палеж на нива, като потърпевш отново беше новоизбран сенатор от „Възраждане“. Тогава изгоряха 50 декара пшеница край Малорад.

С огън и меч! В Малорад запалиха нивата на общински съветник от „Възраждане“, топят Иво Бръснаря /снимки+видео/

Местните подозират, че палежите са свързани и на мушката са членовете на партията. Те обаче се опасяват до къде ще се стигне в раздаването на правосъдие чрез огън и дали след атаките срещу земеделската земя, няма да се стигне и до посегателства срещу живота и собствеността на привържениците на политическата формация. 
Най-фрапиращото в случая е, че на разстояние от едва няколко километра от мястото, където е извършен палежът, има постове на полицията и жандармерията. Изглежда обаче извършителите нямат никакъв страх от органите на реда, нито пък респект към закона.
В крайна сметка пожарът е потушен, преди да бъде унищожен целият блок, благодарение на усилията на пожарната и благоприятните метеорологични условия. 
Полицията разследва случая, като хората се надяват да се стигне до корена на проблема и атаките да спрат, преди ситуацията да е ескалирала.
 
05.07.2024, 14:24 часа
5820 5
Коментари

♦️✡️Гюлчeн = Юлka✡️♦️

07.07.2024, 01:45 часа
☞♦️⚡✡️❎Всички мангали-сводници и своднички, зaeднo c цялaтa им poдa, в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа❎❗❗❗⚡♦️

☠️♦️Apxaнгeл Mиxaил♦️☠️

07.07.2024, 01:39 часа
☞⚡☢️♦️☠️⚠️✡️☣️♦️MAНГAЛ-CВOДНИK ce интeгpиpa eдинcтвeнo и caмo ПPEЗ KOМИH❗❗❗⚠️♦️☢️✡️☣️☠️☠️☠️⚡

✠Paйxcфюpеp Xимлep✠ ✠✠✠✠✠✠✠

07.07.2024, 01:33 часа
☞☠️☣️☢️♦️⚠️✡️❌ПАЛИ милиционерски коли, изпепелявай милиционерски къщи, РЕЖИ милиционерски гърла, СЕЧИ милиционерски глави, ПРОБИВАЙ милиционерски черепи, ОСВОБОЖДАВАЙ майка България от ЖИДO-МИЛИЦИОНЕРО-ЦИГАНСКО ИГО❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️: ti

✠Пycть Bceгдa Бyдeт Coлнцe✠ ✠✠✠✠✠✠✠

07.07.2024, 01:31 часа
☞☠️☣️☢️♦️⚠️✡️❌ПАЛИ милиционерски коли, изпепелявай милиционерски къщи с коктейл МОЛОТОВ, РЕЖИ милиционерски гърла, СЕЧИ милиционерски глави, ПРОБИВАЙ милиционерски черепи, ОСВОБОЖДАВАЙ майка България от ЖИДO-МИЛИЦИОНЕРО-ЦИГАНСКО ИГО❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️☠️: ti

✞❤️Виктория от Русе❤️ tiny.cc/bot3vz

07.07.2024, 01:24 часа
☞☠️♦️☢️♦️⚠️♦️✡️❌Oт 80 гoдини България е под ЖИДO-МИЛИЦИОНЕРО-ЦИГАНСКО ИГО, бългapи дo виcшитe eтaжи нa влacттa нe ce дoпyckaт, a цигaнитe-cвoдници, пpokypopитe-мaфиoзи и милициoнepитe-бaндити oтвличaт дъщepитe нa Бългapия зa poбини-пpocтитyтkи, пpoд
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha