Берковица кани на "Мото рок фест 2024 г."

Берковица кани на "Мото рок фест 2024 г." Община Берковица и местния мотоклуб “Планински братя” канят всички любители на моторите и рок музиката от 12 до 14 юли на „Мото рок фест Берковица 2024 г.“
Събитието ще се проведе в парк “Св. Георги Победоносец“ (Пашината), непосредствено до басейна.
За поредна година ще се съберат фенове на рок музиката от различни краища на страната и чужбина, привлечени от богатата програма на фестивала, отличната организация и природните дадености на града под Ком.
За доброто настроение на гостите организаторите са подготвили интересна програма със стънт шоу на пл. „Йордан Радичков“, томбола с награди, интересни и забавни игри и още много изненади. Спазвайки традицията от предходните години, на сцената ще забиват любими рок банди в две последователни вечери.
Ето и програмата:
- 12 юли (петък) – АКЦЕНТ И SWEET POISON
- 13 юли (събота) – TSUNAMI ROCK BAND И Б.Т.Р.
- 14 юли (неделя) – Благодарим Ви, че бяхте с нас. Лек път и до нови срещи!
Организаторите канят всички запалени фенове да се насладят на удивителната красота на града, да се срещнат с приятели и да споделят страстта си към мотоциклетите и хубавата музика.
 Основен съорганизатор е Община Берковица, която оказва финансова подкрепа и съдействие в подготовката и организацията на събитието.
02.07.2024, 12:18 часа
1076 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha