За ценителите на истинската музика! Един от най-красивите гласове в рока ще огласи Врачанския Балкан

За ценителите на истинската музика! Един от най-красивите гласове в рока ще огласи Врачанския Балкан Един от най-красивите гласове в рок музиката ще огласи Врачанския Балкан на Националния мото събор в местността Леденика, научи агенция BulNews. Джони Джоели от Axel Rudi Pell ще бъде специален гост на събитието, което ще се проведе от 5 до 7 юли.
Освен него на сцената ще се изявят още Sevi, DJ Dian Solo и Hammerehad. 
Събитието се организира от местния клуб „Мотомафия“, с подкрепата на община Враца. То се провежда за 6-а година и отново ще събере любители на тежката музика и високите скорости от цялата страна. Организаторите обещават освен традиционните за подобни мероприятия състезания и игри, още много изненади. По традиция, един късметлия ще си тръгне от мото събора с мотор „Хонда“. 
Специалният гост на Леденика Джони Джоели е добре познат на ценителите на истинската музика. Той е идвал не веднъж у нас и дори има дуетна песен с вокалистката на другата банда, която ще радва посетителите на мото събора във Враца – Светлана Близнакова от Sevi. 
Като част от бандата Axel Rudi Pell, гласът на Джоели е обичан от поколения рок фенове. Той е известен и с проекта си Hardline, в който си партнира с брат си. 
Гостите на Национален мото събор Враца-Леденика ще чуят на живо най-големите хитове на двете банди, както и кавъри на други вечни рок хитове.
 
20.06.2024, 08:50 часа
9067 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha