Алкохолът не прощава! Пиян ломчанин предизвика катастрофа, друснаха му и 4 акта

Алкохолът не прощава! Пиян ломчанин предизвика катастрофа, друснаха му и 4 акта Пиян ломчанин предизвика катастрофа с джип, съобщиха от МВР в Монтана.
Пътният инцидент е станал около 20.30 часа на 28 юни. Тогава на тел. 112 бил подаден сигнал за катастрофа. Обадилият се заявил, че инцидентът е станал край Лом, в местността „Бахчите“. Подателят на сигнала пояснил, че произшествието е станало между лек автомобил „Нисан Кашкай“ и МПС, задвижвано с електродвигател, неустановена марка и модел, като било и без регистрационна табела, тъй като не е регистрирано по надлежния ред. То било управлявано от неговия собственик, който е 51-годишен ломчанин.
Водачите са изпробвани за употреба на алкохол, като уредът отчел 1.67 промила концентрация на алкохол в издишания от водача на електрическото превозно средство въздух. Същият не е приел показанията на дрегера и му е издаден талон за медицинско изследване. Той е дал кръвна проба в МБАЛ-Лом и са му съставени са 4 акта за нарушение на Закона за движение по пътищата. По случая е образувано досъдебно производство.        

*Снимката е илюстративна
01.07.2024, 13:57 часа
1828 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha