Пострадалите в жестоката катастрофа край Гаврил Геново са в реанимация

Пострадалите в жестоката катастрофа край Гаврил Геново са в реанимация Майката и детето, пострадали в катастрофата в четвъртък край Гаврил Геново, са оперирани и са в реанимация.

Касапница край Монтана! Два трупа и 3-ма тежко ранени след зверски челен сблъсък /снимки/

"В ОАРИЛ /Отделение по анестезиология, реанимация и интензивно лечение/ е и шофьорът на джипа, който също е с реална опасност за живота", съобщи д-р Красимир Каменов, завеждащ хирургичното отделение в болницата в Монтана.
"Петгодишното дете е прието с тежка черепно-мозъчна травма, оперирано е след консултация с проф. Габровски. Майката също е оперирана, тя е със сериозно нараняване на стомаха.
Тежко, но стабилно е състоянието на майката и детето, като показателите им след направените сутрешни изследвания са близки до нормата”, уточни д-р Александър Иванов, зав. ОАРИЛ в болницата.
Мъжът е със сериозни наранявания на краката и черепно-мозъчна травма. Стабилизиран е и от понеделник ще започне лечението на долните крайници.
Припомняме, че в жестоката челна катастрофа вчера загинаха шофьорът на лекия автомобил, който навлязъл в лентата за насрещно движение, както и 37-годишен мъж, пътувал на дясната предна седалка в джипа.
28.06.2024, 15:18 часа
3548 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha