Извънредно! Синът на Пинтата уби човек на пътя между Гложене и Бутан, трагедията е неописуема /снимки/

Извънредно! Синът на Пинтата уби човек на пътя между Гложене и Бутан, трагедията е неописуема /снимки/ Тежка катастрофа е станала преди минути на междуселски път във Врачанско, научи ексклузивно агенция BulNews.
Лек автомобил „Ауди“ при движение от Гложене към Бутан е ударил пешеходец. При инцидента за съжаление е загинал мъж на около 40 години.
Колата е била шофирана от Никола Минков от Враца. 21-годишният младеж е син на собственика на известния ресторант „Пинтата“ в областния град. На последните парламентарни избори баща му Ивайло Минков беше кандидат за депутат от ПП „Продължаваме промяната“.
На този етап е ясно, че жертвата е говорела по телефона и внезапно е излязла на пътното платно. По тази причина младият шофьор не е успял да реагира и го прегазил. Във Враца Никола е известен като внимателен водач и досега няма нарушения на пътя.
Най-вероятно младежът е бил заедно с баща си и негови приятели в ресторант The River complex в Козлодуй, където има сбирка тази вечер, и си е тръгнал по-рано към Враца.
На мястото на катастрофата има полиция, която работи по изясняване на причините за фаталния инцидент. Пътят е затворен.
28.06.2024, 22:09 часа
25121 1
Коментари

☠️♦️Peз♦️☠️ ☠️Глaвинчeв☠️ tiny.cc/Z88F6

29.06.2024, 02:30 часа
☞♦️☠️♦️☢️♦️⚠️✡️❌YБИЙ гнyceн тypckoгoвopящ-мaнгaл-kpaдeц и cвoдниk – cпacи чoвeшkи живoт, И3KOЛИ koпeлeтaтa нa гнyceн тypckoгoвopящ-мaнгaл-kpaдeц и cвoдниk - CПACИ ДEЦATA нa Maйka Бългapия❌❗❗❗✡️⚠️♦️☢️♦️☠️♦️: rb.gy/78b9eu
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha