"Пътна полиция" и БЧК във Видин проведоха съвместна акция по случай Националния ден на безопасността по пътищата /снимки/

"Пътна полиция" и БЧК във Видин проведоха съвместна акция по случай Националния ден на безопасността по пътищата /снимки/ Видинските пътни полицаи и доброволци от местната структура на БЧК със съвместна инициатива в навечерието на 29 юни - Национален ден на безопасността по пътищата.
За шеста поредна година отбелязваме деня, посветен на пътната безопасност. През 2019 г. с решение на Министерски съвет датата 29 юни е определена за Ден на безопасността на движението по пътищата.
Екип на видинския сектор „Пътна полиция“ и доброволци от местната структура на БЧК проведоха по този повод съвместна превантивна акция с информационен характер на ул. "Цар Симеон Велики“ в областния град. 
Целта бе фокусиране на вниманието върху превенцията и отговорността на всеки участник в движението. 
Доброволците раздаваха информационни материали и отправяха послания към шофьорите и пешеходците за разумно и отговорно поведение на пътя. 
Пътните полицаи отново апелираха към водачите на МПС да спазват ограниченията на скоростните режими, да проявяват търпение и толерантност към останалите участници в движението.
28.06.2024, 12:54 часа
264 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha