Касапница край Монтана! Два трупа и 3-ма тежко ранени след зверски челен сблъсък /снимки/

Касапница край Монтана! Два трупа и 3-ма тежко ранени след зверски челен сблъсък /снимки/ Двама загинаха, а трима пострадаха тежко в касапница на пътя край Монтана, съобщиха от МВР в областния град.
Жестокият пътен инцидент е станал вчера, близо до разклона за Балова шума и Гаврил Геново. Сигнал за него е подаден около 17.20 часа.
50-годишен жител на Георги Дамяново пътувал от Монтана в посока Превала. Мъжът изгубил контрол над колата, навлязъл в насрещната лента за движение и се ударил в друг лек автомобил, който бил управляван от 51-годишен жител на село Говежда. 
Вследствие на катастрофата 50-годишният водач е загинал на място. Пътуващите на задната седалка 5-годишно дете и 35-годишната му майка от Говежда, са с нанесени тежки травми. Те са откарани в МБАЛ "Д-р Стамен Илиев" в Монтана с опасност за живота. 
51-годишният шофьор на другата кола също е пострадал тежко при удара. Той е със сериозни травми по долните крайници, но бил в контактно състояние. Мъжът е изпробван за алкохол, като дрегерът е отчел отрицателен резултат. Същият е откаран в МБАЛ "Д-р Стамен Илиев"-Монтана с опасност за живота. Пътникът на предната дясна седалка – 37-годишен жител на Монтана също получил тежки наранявания при тежката катастрофа. Той е транспортиран към монтанската болница, но малко по-късно е починал.
Вследствие на инцидента са нанесени материални щети по двете возила. На мястото е извършен оглед и е образувано досъдебно производство. 
Работата по случая продължава в районното управление в Монтана.
28.06.2024, 10:55 часа
13852 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha